3D изработка
Мечта | Идея | Реалност

Водени от традициите и модерните технологии можем да изпълним вашата мечта с невероятен детайл и лазерна прецизност с помощта на 3D принтер.​

Имате идея?

Започнете изработката, моделирането или направете само консултация относно вашето желание.

Дайте свобода на въображението си - ние ще го превърнем в реалност
ИДЕЯ

Освен на градените с десетки години традиции, във Велмар разчитаме и на най-модерните технологии в изработката на бижута. Затова предлагаме моделиране на персонализирани изделия с помощта на 3D принтер. Нашата мисия е да превърнем мечтите ви в реалност. Ако имате идея за уникално бижу, което искате да носите или да подарите на специален човек, ние можем да ви помогнем. Споделете какво очаквате от крайния продукт и ние ще ви предложим дизайн, който отговаря на вашите желания, използвайки висококачествени материали и технологии. Нашите бижута са оригинални и изработени специално за вас.

Моделирайте мечтаното бижу
в реално време
ТЕХНОЛОГИЯ

Използвайки професионален софтуер за изграждане на модели в 3D среда, ще пресъздадем максимално точно изделието, спрямо вашите изисквания. Ще имате възможност да избирате от различни материали, цветове и дизайн, както и да получите обратна връзка и подобрен модел на всеки етап от развитието. Ще можете собственоръчно да коригирате и променяте вашето 3D изделие, докато не постигнем желания резултат. Нашата цел е да ви предоставим качествено и персонализирано 3D бижу, което да отговаря на вашите очаквания и нужди.

Поставете финалните щрихи и вижте как ще изглежда вашето изделие
ФОТОРЕАЛИЗЪМ

Завършването на 3D модела е важна стъпка в процеса на създаване на персонализирано бижу. Използвайки фотореализъм, на база избраните материали и дизайн, ще имате възможност да видите финална визия на това, как би изглеждало бижуто ви, преди да бъде принтирано. Тази техника се стреми да имитира реалния свят – светлина, сенки, цветове, отражения и текстури, което прави 3D модела да изглежда съвсем реален. Но все още не е късно да правите финални промени по конкретни детайли или малки подобрения. След завършване на 3D модела в крайния му вариант, файлът се подготвя и се зарежда на 3D принтер, където започва истинската магия!

На крачка от финала -
вижте 3D модела на място
ПОСТ-ОБРАБОТКА

Вашият 3D модел е успешно принтиран и се подготвя за следващата стъпка. Използвана е най-висококачествената резина, която има на пазара, специално създадена за професионална бижутерия до най-финия детайл. Ще се погрижим за премахването на укрепителите и почистването на модела, така че да получите възможно най-доброто качество, без да правим компромис. Ако желаете, можете да дойдете при нас и да разгледате 3D принтирания модел на живо, преди да продължим с отливането в метал.

Запознайте се с вашето бижу на живо
ЗАВЪРШВАНЕ

Вашият 3D модел е отлят в благороден метал и остава финалният етап. Тези последни стъпки са и най-важни в изработката на вашата персонализирана бижутерия. Внимателната обработка, професионалното монтиране на камъни и зашеметяващ завършек, изискват познания, прецизност и внимание. Всички тези процеси се извършват ръчно от нашите опитни златари,  с които заедно се стремим да доставим най-високо качество на продукта и да гарантираме неговата сигурна и хармонична визия.

Готови ли сте да видите вашето мечтано бижу в завършен вариант?