+359888955615 perla@velmar.com Facebook Instagram

За нас

Бижутерска къща ВЕЛМАР е символ на елегантност, качество и класа. Веднъж докоснали се до нашите бижута, завинаги ще останете в голямото ни и непрестанно разрастващо се семейство!

 
Бижутерска къща ВЕЛМАР е утвърдена във времето българска компания, с мисия да предоставя изискани и неповторими бижута от перли за своите клиенти по цял свят. Ние сме в бижутерийния бизнес вече повече от 25 години, в резултат на което притежаваме огромна структура от представители, отлично развита база от знания и значителен опит в индустрията. Тези опит и знания са придобити благодарение на дългата история от десетки хиляди доволни клиенти, щастливи да се върнат при нас отново и отново, за да удовлетворим техните нужди. Нашите клиенти уважават и оценяват факта, че сме лидер на пазара на перлени бижута и винаги са готови да се възползват от нашия опит и професионализъм в областта не само на перлите, а и на фината бижутерия като цяло.
 
 
Бижутерска къща ВЕЛМАР е най-големият вносител на култивирани сладководни перли, както и най-големият производител и разпространител на перлени бижута в цяла България. Перлените бижута, обаче, далеч не са единственото, което предлагаме. Произвеждаме огромно разнообразие от бижута със скъпоценни и полускъпоценни камъни, злато и сребро, създадени с изискана и прецизна изработка, в съчетание с уникален дизайн. Цените, изработката и качеството на годежни пръстени с диаманти, както и брачните халки, които изработваме, са без конкуренция. Към всеки скъпоценен камък е подходено индивидуално, с цел да се покаже естествена му красота до възможно най-голяма степен, преди да бъде използван в някои от нашите произведения, символ на елегантност и красота. Всички наши бижута се изработват изцяло на ръка, с изключително внимание към всеки един детайл – не се прави компромис с нищо.
 
 
Желаете ефектно бижу, годежен пръстен или брачни халки по поръчка, според индивидуалните ви спецификации и конкретни изисквания? При нас сте на точното място. Консултирайки се директно с нашите дизайнери, ще създадем единствено по рода си изделие, използвайки перли, злато, сребро, диаманти и други скъпоценни или полускъпоценни камъни. Персонални бижута могат да бъдат изработени съгласно устни или писмени инструкции или могат да бъдат изработени по снимка или скица – всеки може да се докосне до мечтаното си бижу.
 
 
Цената е още един аспект, който прави клиентите ни щастливи, за да се връщат отново и отново и да се възползват от страхотните ни предложения. Както лоялните, така и новите клиенти са приятно изненадани от изгодните цени на нашите бижута, взимайки под внимание качеството на използваните перли и камъни, както и изработката и отношението към детайла, с които се характеризират.

В допълнение към всичко, материалите, с които работим, са с най-висок клас качество, а перлите, влагани в нашите бижута, са оценявани и сегментирани по най-високите стандарти за качество в индустрията – стандартите на GIA – най-голямата и реномирана световна гемологична лаборатория. Това е безпрецедентно за територията на България и само при нас може да сте напълно сигурни, че перлите, които купувате, са истински, а описаното качество отговаря на всички световни стандарти.
 
 
Перлите Велмар имат доживотна гаранция! Ако с времето някоя перла дефектира, потъмнее или просто придобие стар вид, ние ще я заменим за наша сметка. Удовлетворяването на нашите клиенти е толкова важно за нас, че ние предлагаме 100% гаранция за връщане на парите, без да се посочва причина за това. Дългогодишният ни опит в бизнеса, ни позволява да знаем какво търсят нашите клиенти, така че в много редки случаи може някой да поиска възстановяване. Но за всеки случай и за да се уверят клиентите, че парите им са добре похарчени за нашите бижута, няма проблем за нас, всеки път, когато някой поиска парите си обратно, в срок от 30 дни, считано от датата на първоначалната покупка, да му осигурим пълно възстановяване на сумата безпроблемно и навременно.
 
над
 
Доволни клиенти
над
 
Представители
над
 
Произведени бижута
гарантирана
 
Удовлетвореност
Защо да купувате от нас?
Какво казват нашите клиенти за нас:
Много красиви бижута и много мило обслужване. Приятна атмосфера.

А. Татарова
Страхотни бижута и страхотно отношение към клиентите.

А. Червенова
Професионално обслужване. Високо качество, оригиналност и артистичност на продуктите.

А. Бъчварова
Изящни бижута и забележително обслужване.

В. Колева
Много съм доволен и от отношението ви към клиента, и от нещата, които предлагате.

Д. Кънчев
Много съм доволна от внимателното обслужване и прекрасния асортимент от бижута.

Н. Димитрова
Отлично качество и прекрасен дизайн.

М. Юнгарева
Предлагате качествени, артистични и класически бижута. Обслужването е професионално и мило.

М. Тасева
Едно прекрасно настроение в ежедневието, благодарение на вас и вашите перли. Благодаря!

Л. Колева
Винаги в крак с модните тенденции, невероятен екип!

Й. Панова
Прекрасни сте! Продавате не само бижута, а и надежда!

Й. Бранкова