ПАРТНЬОРСТВО
Сигурност | Бизнес възможност

Има много опции за партньорство с Велмар. Намерете най-подходящата и издигнете вашия бизнес на следващото ниво.

ИНВЕСТИРАМЕ ВМЕСТО ВАС

Подпишете договор и започнете още днес!

Станете част от Велмар - поемете контрол над продажбите и графика си
1. ДИРЕКТНА
ПРОДАЖБА

Присъединете се към от Бижутерска къща Велмар като независим представител по директни продажби и се впуснете във вълнуващо търговско пътешествие. Ставайки част от нашия екип, ще имате възможност да печелите доходи, докато споделяте с други хора нашата изискана колекция бижута. Насладете се на свободата да определяте собствения си график, да се свързвате с клиентите чрез индивидуален контакт и да изграждате трайни взаимоотношения. С нашето цялостно обучение, маркетингови материали и подкрепа ще разполагате с необходимите инструменти и ресурси, за да успеете в тази привлекателна бизнес възможност.

Популяризирайте своя собствен бизнес чрез Велмар и спечелете процент от продажбите
2. ПАРТНЬОРСКИ
МАРКЕТИНГ

Присъединете се към партньорската ни маркетингова програма и се превърнете в ценен помощник за популяризирането на Бижутерска къща Велмар. Чрез нашата програма можете да печелите комисиони, като споделяте с аудиторията си уникални линкове или персонализирани купони, по най-удобния за вас начин. Използвайте влиянието си в интернет и платформите на социалните медии, за да насочите трафика към нашия уебсайт, а когато препоръчаните от вас лица направят покупка, вие ще спечелите процент от продажбите, а те – страхотна отстъпка. Нашата програма за афилиейт маркетинг ви предоставя инструментите и ресурсите, от които се нуждаете, за да успеете, включително проследяване в реално време, отчети за резултатите и специализирана поддръжка. Започнете да монетизирате онлайн присъствието си още днес.

Възползвайте се изцяло от перфектно изградената ни технология за доставка
3. ДРОПШИПИНГ

Разширете бизнеса си или стартирайте нов, без трудностите с управлението на складовите наличности, чрез нашата програма за директна доставка. Като партньор по метода „дропшипинг“ можете да предлагате на клиентите си нашата изискана колекция от бижута, без да е необходимо сами да съхранявате или изпращате продуктите. Просто представете нашите продукти на своя уебсайт или на платформата, през която търгувате, а когато бъде направена поръчка, ние ще се погрижим за останалото – от опаковането до доставката. Ще се възползвате от нашата висококачествена изработка, широка продуктова гама и надеждно изпълнение, като същевременно запазите идентичността на марката си. Присъединете се към нашата програма за дропшипинг и осигурете на клиентите си великолепни бижута от Бижутерска къща Велмар.

Започнете доходоносно партньорство с Велмар при О% риск за вашия бизнес
4. КОНСИГНАЦИЯ

За партньорите в търговията на дребно, които търсят бизнес възможност с нисък риск, нашата консигнационна програма предлага идеално решение. Представете нашата страхотна колекция от бижута във вашия магазин без първоначални разходи или инвестиция в наличности. При консигнацията плащате само за продадените продукти, което намалява финансовите рискове. Нашият екип ще работи в тясно сътрудничество с вас, за да подбере селекция, която да съответства на вашата целева аудитория, а ние ще се погрижим за управлението на инвентара и попълването му. Партнирайки си с бижутерска къща Велмар, можете да предложите на клиентите си изискани изделия, като същевременно сведете до минимум финансовото натоварване.

Позволете ни да превърнем вашата бизнес визия в същинско бижу
5. ПОДИЗПЪЛНЕНИЕ

Вдъхнете живот на своите бижутерийни проекти с Бижутерска къща Велмар като ваш надежден подизпълнител. Ние предлагаме цялостни производствени услуги на частни лица и фирми, които искат да произвеждат свои собствени колекции бижута. Нашите квалифицирани специалисти и съвременно оборудване гарантират прецизна изработка и превъзходно качество. От първоначалната концепция до крайния продукт ние ще сътрудничим тясно с вас, за да превърнем вашето виждане във впечатляваща реалност. Нека споделим с вас нашите експертни познания, ефективност и внимание към детайлите, като ви помогнем да създадете уникални колекции от бижута, които ще надхвърлят очакванията ви.

Подсигурете бизнеса си с колекции на преференциални цени без компромис в качеството
6. ПРОДАЖБИ НА ЕДРО

Издигнете нивото на бизнеса си и разнообразието на асортимента си, с помощта на програмата ни за търговия на едро, която ви осигурява достъп до нашата първокласна колекция бижута на изключителни цени. Като партньор на едро ще се радвате на конкурентни отстъпки и индивидуална подкрепа, за да отговорите на специфичните си нужди. Широката ни гама от висококачествени модели гарантира, че има по нещо за всеки клиент, което да отразява неговия уникален стил и индивидуалност. С Бижутерска къща Велмар като ваш надежден доставчик на едро можете да предложите на клиентите си изключителна изработка и елегантност, като подобрите репутацията си на предпочитан директен търговец.