Résultats de 1-36 sur 91

Актуални тенденции : колие с перли

с естествени перли е бижу, което има свой собствен характер. с перли, това, направено т злато, се отличава от всички останали видове накити и всъщност принадлежи към съвсем отдележи към съвсем отделен клас при бижутата.

Вижте повече:

влият на денци обаче влият на дизайна както на на дизайна злато колие с естествени перлли, така и на сребърното. Колието с перли просто е дно от бижутата, които винаги са в крак с модата.

Сребърно колие с перли в стил "минимализъм"

Колие с перли 1

Сребърно колие с перли

Le système d'information de l'Union européenne (UEI) a été mis en place par l'UEI. какт бива наречен нетдавна този стил, намира почва във всички дизайнерски артикули и сребърното колие с перли не е изключение. много лесно се вписва в точно тази актуална тенденция, тъй като всяко сребърно колие с перли разчита на очарованито на седефа. Като материал седефът се появява по сравнително сложен начин в природата, но за хората винаги е изглеждал изчистено и семпло. с перли малко или много винаги е било минималистично - особено в моделите с ограните с ограничен брой бисери. класа, значи си заслужа да разгледате моделите сребърно класа, които предлагле сребърно колие с пели, които предлага "Велмар".

Сребърно колие с перли в съвременен стил

дефиниция, но в най-общи лини притеят стил не притена дефиниция, но в най-общи лини представлява смесица между традицията и модерността. добре направено с перлие в този стил би изглеждало като комбинация от качествени бисери и артистични метални детайли. Последните допринасят за по-модерния вид, докато при подобно сребърно колие с перлите се постига по-класически характер на бижуто. различнитерили този тип срели е подходящо за носене в ежедне, кото също една от чертите на съвремерили с перли е подходящо за носене в от чертите на съвременния стил. предразполага към творчество при създаването на всеки тоалет, тъй като не робува на отминали стереотипи и не ограничава въображението. едно сребърно колие с перли е повече от подходящо за него.

Сребърно колие с перли в артистичен стил

Колие с перли 2

Колие с перли с качествени бисери

с перли ще изглежда артистично зависи най-вече от начина, по който се носи. дрехите и ксесорите не е нововъведение в света на модата, но набира все повече популярност в последните години. Това е относително освободен стил, в който място лесно намират неща като сребърно колие с перли и перлени гривни. Ограниченията при артистичността на практика не съществуват, затова и в много модели сребърно колие с перли могат да се срещнат съчетания между различни материали. Не само благородните метали намират място в редицата от бисери, но и камъни като ахат и кварц. да се отбележи и че артистичният стил предразполаг към загаване с цветовете, което може да се види и при бижута като сребърното коли с с перли. с перли присъства на пазара в различни - от радиционо бло с перли приства на в различни пастелни нюанси - традиционото бяло до бледорозвото и лилавото.

Златно колие с естествени перли в стил "винтидж"

Колие с перли 3

Златно колие с перли

да пренесе най-доброто от модните тенденции от предходния век в настоящия. ( златно колие стил, както и включените в него аксесоари ( златно колие с естествени перли например) представляват видима и различима препратка към миналото. Винтидж усещането да се пресъздаде по много начини, но включването на златно колие с стествени перли в толета един от най-често предпочитаните. Тази практика не е нова - златното колие с естествени перли е носено от не една модна икона в миналото, но днес е повече от актуална. За подсилване на ефекта от златното колие с естествени перли се използват и други перлени бижута, по-конкретно обеци, които също са характерни за модата в края на миналия век.

Златно колие с естествени перли в стил "бохо"

"бохо" бижута като златното коли с естествени перли играят важна роля. и р14ертина са ефектни и забележителни, заради което и аксесорите са точно такива. Всяко уникално златно колие с естествени перли има място в „бохо“ визиите – и защото изглежда впечатляващо, и защото последните по същността си олицетворяват пълна свобода и безгрижие. колие с естествени с дарове от природата, златното колие с естествени перли също носи подобен характер. на бисерите в едно златно колие с естестени с естествени перли съвсем лесно вписват в този небрежен артистичен стил.

Златно колие с естествени перли в стил "барок"

бароковия стил златното колие с естествени перли заблестява в цялата си красота. Този начина обличане предполага наслагването на различни по вид бижута и комбинирането им с елегантни изчистени матери. с естествени перли тип наниз е толкова подходящо за създаването на кластвени перли тип наниз толка подящо за създаването на класическа визия. с естествени перли е силно забележим и даже е вдъхновил тактер на злато фор бисери дастествени ностте носят неговото име. Разкошът, с който често се асоциира стилът „барок“, позволява носенето на няколко модела златно колие с естествени перли едновременно, без да е задължително те са да в един и същ цвят.

Класически бижута

Колие с перли 4

Колие с перли - класическа визия

бижута притежават наистина богата история. колие с естествени перли не е било ежедневен накит итази традиция, продължила векове, е оставила своите следи въте рърху този ти било и до днес. тенденции обаче обожават да предизвикват традиците и да превръщат накити като златното или сребърното колие с перли в моден аксесоар. перлени бижута се възприемат едновремат като клени се възприемат едновремено като класически и като модерни. Иначе казано, всяко сребърно или златно колие с перли носи със себе си връзка с историята, но вече не се ограничава с нея. Мястото му на червения килим и по страниците на модните списания, а в тоалета на всяка дама, която оценява специфичната му красота.

ствота са, че в нея всичко е възможно, стига да е направено с вкус - ретро тенденците и сега могат да се вдяте, а сребърно колие с перли присъства в колекците на всички днешни дизайнери на бижута. Неслучайно хората казват, че всичко ново е добре забравено старо. В случая на перлените бижута това не би могло да бъде по-вярно.

Актуални тенденции : колие с перли

Сребърно колие с перли в стил "минимализъм"

Сребърно колие с перли в съвременен стил

Сребърно колие с перли в артистичен стил

Златно колие с естествени перли в стил "винтидж"

Златно колие с естествени перли в стил "бохо"

Златно колие с естествени перли в стил "барок"