Afficher tous les résultats de 33

Как се носят гривни с перли ?

десетилетия, много хора не знаят десетилетия, много хора не знаят к да м ам намерт мя в ежедневния тоалет. Предизвикателствата идват от наложената във времето асоциация на гривните с перли с нещо изискано и специално, което се носи само по определени поводи.

Вижте повече:

преглед на всяко модно събитие по света определено подкрепя тази идея, но тя всъщност вече смята за отживелица. красотата и елегантноста им са ненадминати, но това далеч не означава, че те нямат мсто във сяка ежедневна визизия.

Гривните с перли и техните модели

Гривни с перли 1

Гривни с перли - магнетичност

с перли често следват дизайна назите, които са се утвърдили като на са се утвърдили като най-високо ценете бижута в световен мащаб. Нанизът представлява поредица от бисери върху конец, обикновено копринен или синтетичен. За разлика от много други бижута, гривните с перли не се декорират допълнително със скъпоценни камъни, тъй като към тях не е нужно да се добавя блясък. специфичен материал, който самостоятелно излъчва сияние, различава сияние, различаващо сет всички останали. Това прави гривните с перли разпознаваеми и често напълно достатъчни като бижу в тоалета. дизайнери съществуат, разбира се, гривни с перли и даманти например, но преобладаващият вид модели си остават преат наниз. В простотата на дизайна, съчетана със седефените отблясъци, е скрита магнетичноста на гривните с перли и на останалите перлени бижута. допълнестествената красота, която излъчват тези накити, роля играе итяхната универсалност. Дали гривните с перли ще изглеждат пищно, или семпло, зависи от начина, по който се носят - сами по себе си те не ограничават личния стил и точно затова свебщи любимци от векове.

Гривни с перли за всеки ден

Гривни с перли 2

Гривни с перли с пастелни нюанси

които може да варира според конкретния модли, цената на които варира според конкретния модел, определено си заслужава. размер и цвят, човек може лесно да се се сдобие суниверсално за бие суниверсално и лесно носене бисене бижу. е наистина голямо, така че в него всеки може да открие модела, кодела, който най-добре пасва на личния му вку сокус. За носене в ежедневието ние от бижутерска къщ "Велмар" препоръчваме гривните с перли в по-нестандартни цветове. Бисерите с лилав или оранжев тон изглеждат много елегантно, без да създават усещането за официален повод. да се комбинират с различни ежедневни тоалети и се различни ежедневни талети и да се носят на работното място или в свободното време. тези гривни с перли са съо необичайния им цвят, тези гривни с перли са също толкова качествени, с перли в бял цвят, така че и в това отношение чова - да бъде спокое сперли в бял цвят, така че в това отние човек може да бъде спокоен, ако реши да инвестира в тях. колекцията на бижутерска къща "Велмар" ще откриете и многоцветни гривни с перли, чито пастелни нюанси лесно подчертават всяка ежедневна визия.

Гривни с перли за официални събития

Гривни с перли 3

Класически гривни с перли

дрескод носи със себе си цяла редица предизвикателства. Кординирането на отделните части на талета и борът на бижута определено са едни тях заедно с подбора на визия, която да бъде подходяща за конкреттното събитие. повода обаче, гривните с перли имат място във всеки официален толет. Ефектът им е такъв, добавянето им към облеклото може светкавично да го превърне в по-официално и по-елегантно. Особено подходящи за тази цел са гривните с перли в бял или в черен цвят. с перли отдавна са завоювали титлата "класически" имено защото от десетилетия могат да се видят на червения килим. Те никога не излизат от мода и често са сред бижутата, които се предават от поколение на поколение. базовите цветове на черните или белите гривни с перли последните подхождат на всеки тоалет и на всяка визия. допълнителен ефект при носенето на офицално облекло могат да се изполват комплект от гривни с перли и други перлени бижута. Добавянето на няколко накита от един и същи вид помага визията да бъде доста по-елегантна.

Избор на гривни с перли

Гривни с перли 4

Нежни гривни с перли

с перли съобразяват със стила на самото биъс стила на самото бижу. критериите, които трябва да се вземат предвид при закупуването на гривни с перли. та качеството са от не по-малко значение, тъй като от тях зависи дали си саслужа човек да инвестира в конкретното бижу. "Велмар", няма нужда се терите на бижутерска къща "Велмар", няма нужда се тревожите за нито едно от двете. перли са изработени от качествени материали с внимание и грижа, които гарантират издръжли с времето. Затова при нас единственото, с което трябва да се съобразявате при избора на гривни с перли, е Вашият личен вкус.

сперли под формата на наниз имат сходен дизайн, но се различават по големината на бисерите. По-малките бисери са по-подходящи за носене всеки ден, тъй като са фини и деликатни. 4,5 и 5,5 мм предавляват едни нежни бижута, които могат да подчертаят ефектно талета на всяка дама сяка дама. Този тип гривни с перли изглеждат великолепно, ако се носят няколко от тях едновремено, което е и една от най-актуалните модни тенденции в момента.

с перли с по-голям размер, например между 7.5. и 8.5 мм, са перфектната златна среда. с перли, които подхождат на всички възрасти и в зависимост от цвета на бисерите могат да се превърнат във ъв фокуса на визият или в ефектен щрих към нея. Тези модели позволяват добавянето и на други аксесоари к44A↩м тоалета и когато става дума за гривни с перли, цената им е повече от атрактивна.

перли обаче вните винаги залагат на бисери с по-голям размер. По-едрите бисери са по-редки в световен мащаб и бижутата с тях са високо ценени. Носенето на такива гривни с перли трябва да бъде внимателно – предпазването на седефеното покритие от надраскване или нараняване е ключово, за да се запази красотата на гривните с перли във времето. Това важи за всички гривни с перли, но с най-голяма сила за тези, които се носят ежедневно. Правилната грижа за тях гарантира, че ще Ви радват много години.

Как се носят гривни с перли ?

Гривните с перли и техните модели

Гривни с перли за всеки ден

Гривни с перли за официални събития

Избор на гривни с перли