Afficher tous les résultats de 7

Избор на обеци с перли

както наричани в някои култури, имаргаритите, както още биват наричани в някои култури, имат значимо място в световните колекции от златни обеци. у перлите всяко бижу придобива нотка уникалност, различаваща го от всички останали, и тези накити не са изключение.

Вижте повече:

с перли са изклчително тазлатните обеци са изклчително подходящи за носене по специални поводи. Сребърните обеци с перли, от друга страна, намират широко приложение в ежедневните тоалети, макар че и те могат да бъдат така стилизирани, че да подхождат на всяко събитие.

Избор на златни обеци с перли по цвят

Обеци с перли 1

Качествени обеци с перли

с перли могат да се срещнат в разобразни нюанси. палитра цветове, присъ за бисерите, предразполага комбинирането им с различни благородни метали, каквото е златото. златните с перли по-често съчетана обеци с перли се съчесто сътават с по-тъмни като цвят бисери. Комбинацията винаги изглежда ефектно, дори когато златните обеци с перли имат по-малък размер, тъй като отблясъците не завист от големината на бижуто. на златните обеци с повърхността на златните обеци с перли всъщност е това, което улавя окото и създава силно впечатление. обеци с перли могат да се носят лесно като самостотятенеленелен накато самостоятелен накит, макар че в съвремените модни тенденции все по-често се среща съчетаването им с други перлени накити като колиета и гривни.

Избор на сребърни обеци с перли по цвят

Обеци с перли 2

Обеци с перли с гаранция

обебърните с перли имат много нежно излъчване, което в голяма степен е прокирано от цвета на бисера. Най-разпространете комбинации със сребро включват бели, сребристи или пастелнорозови бисери, тъй като всички тези нюанси падат в по-студената цветова гама. При сребърните обеци с перли отново естетиката диктува правилата за съчетаване на метала с бисера, като при тях целта е да се постигне фин и деликатене ефект. Така сребърните обеци с перли се превръщат в едни от най-изящните и красиви бижута на пазара. не задължа по никаъв начин тоалета, оставяйки широко поле за изява на личния вкус истилеки човек. Сребърните обеци с перли са подходящи за всички възрасти и могат да изглеждат както много семпло, така и наистина внушитело, ако са чст от комплект.

Избор на златни обеци с перли по форма

обисера при златните обеци с перли, както и при сребърните такива, в голяма степен зависи от мекотелото. с перли с кръгла форма, тъй като кръгът от хилядолетия е символи с кръгла форма, тъй като кръгът от хилядолетия е символ на съвършенството. Едни от най-известните и най-разпознаваемите златни обеци с перли са именно такива, затова винаги е добра идея човек да има поне едни златни обеци с перли с кръгла форма в колекцията си. заслужава да му се обърне внимание, когато става дума за златнии обеци с перли. самия бисер овалните форми много елените елеганте подчертават форми на лицето, кореспондирайки си сестествените, кореспондирайки си стествените извивики. Така златните обеци с перли с овална форма също лесно се превръщат в основния акцент на тоалета.

Избор на сребърни обеци с перли по форма

Обеци с перли 3

Кръгли обеци с перли

с перли са най-разпространеният вид бижута от този тип. със симетрията, те създават приятно впечатление и са универсални за носене. Това с още по-пълна сила важи за сребърните обеци с перли. Среброто излъчва малко по-ярък блясък ото, но когато в близост до него се намира седефена повърхност, отражението на светлината се смекчава. Така при с перли формата самите беци бисери не е от толкова голямо значение, тъй като и овалните, и кръглите модели пречупват светлината по сходен начин. обеци с перли обаче са тези дизайни, които са изработени с бисери с бисери с неправилна форма. "барокови", тези сребърни обеци с перли безспорно са уникални и неповторими. Формата им естествените процеси в мекотелото и поради това не може да бъде репликирана. с перли с неправилна форма разчупват стандартите и са много подходящи за носене от хора с подходящи носене от хора с подчертан личен вкус.

Комплекти със сребърни обеци с перли

Обеци с перли 4

Обеци с перли с английско закопчаване

с перли са едни от най-лесните за комбиниране бижута. да заложи на готови комплекти със сребърни обеци с перли или самостотелно да се направи такива. Правила при съчетаването на бижутата отдавна няма, затова няма как да се допуснат и грешки при носенето на сребърните обеци с перли. с колиее, с пръстен, с гривна или с вситен, с гривна или с всички тях. Тъй като с перли привличат вниманито върху горната чст на тялото, за уравновесяване на впечатленито да се изполват прленито да се позват прлени пръстени и гривин. сърни обеци с перли видът и цветът на бисерите еднакъв, но ако човек изготвя съчетанието си сам, това далеч не не си задължително. Специална роля при сребърните обеци с перли играе добавянето на колие. Перлените колиета могат да бъдат много пищни, ако са под формата наниз, или много деликатни, ако имат по-разчупен дизайн. с тяхна помощ сребърните обеци с перли могат да бъдат подчертани допълнително. колиетата има и най-голямо разнобразие от модели, така че сред тях безпорно винаги може да се намери подходяща компания за сребърните обеци с перли.

Златни обеци с перли за подарък

Le système d'information de l'Union européenne (UE) a été mis en place par le Conseil de l'Europe et la Commission européenne. Те показват лично отношение и са красив жест, подходящ за всеки повод. При избора на златни обеци с перли цените индивидуалният вкус на дамата са двете най-важни неща, когато става дума за подарък. Затова в колекцията на бижутерска къща "Велмар" ще откриете истинско разнобразие от модели в различни цветови гами, подходящи за дами с различен стил и вкус. Ние предлагаме както по-традиционни модели, така и изцяло оригинални такива, дело на нашия екип от професионалисти. Ние даваме гаранция за качеството на всички наши бижута и сме на линия за съвет и консултация по всяко време. Колекцията на бижутерска къща "Велмар" включва внимателно изработени златни обеци с перли, цените на които са повече от атрактивни, ракто и голямо разнобразие от сребърни перлени накити, подходящи и за специални събития, и за ежедневно носене. Потопете се света на красотата и зберете лесно най-добрия подарък за всеки повод !

Избор на обеци с перли

Избор на златни обеци с перли по цвят

Избор на сребърни обеци с перли по цвят

Избор на златни обеци с перли по форма

Избор на сребърни обеци с перли по форма

Комплекти със сребърни обеци с перли

Златни обеци с перли за подарък